Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Pitkän iän salaisuuksiaKirjan nimi: Pitkän iän salaisuuksia
Alkuperäinen nimi: Secrets of Longevity. Hundreds of ways to Live to Be 100
Alaotsikko: satoja tapoja elää 100-vuotiaaksi
Tekijä: Maoshing Ni Dr.
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 328
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Annukka Kolehmainen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-951-23-4906
Hinta: 19.90 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Ainutlaatuinen kokoelma pitkän iän salaisuuksia idästä ja lännestä

Shanghaissa lääkäriksi valmistunut mutta nykyään Yhdysvalloissa asuva tohtori Maoshing Ni on kiinalaisen lääketieteen harjoittaja jo 38. polvessa. Hän on praktiikassaan erikoistunut taolaiseen, ikääntymisen vaivoja ennalta ehkäisevään lääketieteeseen. Kiinalaisten asiantuntemus tässä asiassa onkin vaikuttava, sillä Kiinassa vanhuksilla tavataan Alzheimerin tautia ja dementiaa paljon vähemmän kuin lännessä. Yli 100-vuotiaiden osuus Kiinan väestöstä on myös suhteellisesti ottaen huomattavan suuri.

Tohtori Mao (niin kuin potilaat häntä kutsuvat) yhdistää kirjassaan kiinalaisen lääketieteen monituhatvuotisen tradition lännen uusimpiin lääketieteellisiin näkemyksiin: kirja tarjoaa lukemattomia tehokkaita tapoja edistää terveyttä ja kohentaa elämänlaatua. Helppokäyttöinen kirja on jaettu viiteen päälukuun, joista jokainen keskittyy yhteen osa-alueeseen. Kirjan voi kuitenkin avata ja siihen syventyä missä kohdin tahansa, ja lukemalla sivun päivässä ehtii vuoden mittaan saada runsaasti oivalluksia siitä, mihin suuntaan omaa elämää pitäisi ohjata.

Pitkän iän salaisuuksia on positiivinen ja sympaattinen kirja, jonka lukemisesta on hyötyä kaikille, ikävuosiin katsomatta.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)