Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: KalevanpoikaKirjan nimi: Kalevanpoika
Tekijä: Rajala Pertti
Kustantaja: BTJ kirjastopalvelu
Sivumäärä: 72
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 1999
ISBN: 951-692-457-3
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kalevalaa on tehty suomeksi, savoksi ja myös seloksi Kalevalan juhlavuoden kunniaksi. Tässä on Kalevipoeg, Viron kansalliseepos, suomeksi.

Tämä Kalevanpoika-kirja sisältää suoria runomittaisia katkelmia Kalevipoeg Viron sankarieepos -kirjasta. Kalevanpoika sisältää tarinoita, joita virolaiset kauan sitten kertoivat toisilleen muinaisesta kuninkaastaan, verrattomasta Kalevanpojasta, rautamiehistä, Sarvik-pirusta – sodista ja rauhasta.

Kirjan perustana on suorasanainen selkokielinen kerronta. Näin pyritään välittämään lukijalle alkuperäinen tarina-aines ymmärrettävästi, mutta samalla tarjotaan elämys ja kokemus rikkaasta runoilmaisusta.

Tästä selko-Kalevanpojasta on hyötyä ja iloa myös kouluopetuksessa. Teos antaa selkeän kokonaiskuvan Viron sankaritarustosta. Toivomme, tämä teos innostaa monet meistä – nuoresta koululaisesta vanhukseen – tutustumaan myös naapurimaamme perinteeseen.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)