Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Johdatus RaamattuunKirjan nimi: Johdatus Raamattuun
Tekijä: Kuula Kari, Nissinen Martti, Riekkinen Wille
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 281
Sarja: Theologia Biblica -sarja
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 9516259308
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Johdatus Raamattuun on kattava, ajantasainen esitys siitä, miten Raamatun kirjat ovat syntyneet, mitä ne sisältävät ja miten niitä olisi tulkittava. Kirjassa pyritään rakentamaan selkeä kokonaiskuva Pyhän kirjan rakenteesta ja sisällöstä. Theologia biblica - sarja

Johdatus Raamattuun on monipuolinen tietopaketti, joka sisältää yleistajuisen katsauksen Raamatun jokaiseen kirjaryhmään ja sen syntyyn. Lukija saa selkeän kuvan kunkin Raamatun kirjan keskeisestä sisällöstä ja runsaasti taustatietoja, jotka auttavat ymmärtämään Pyhän kirjan kokonaisuutta.

Tekijät selvittävät myös Raamatun syntyyn liittyviä historiallisia, poliittisia ja uskonnollisia kehyksiä. He etsivät yhteyksiä Uuden testamentin ja muun historiallisen aineiston välille ja pyrkivät löytämään perustellun tavan tulkita pyhiä tekstejä.

Tekijät ovat koonneet yksiin kansiin populaaristi kirjoitetun ja samalla tieteellisesti täysipainoisen esityksen Uuden ja Vanhan testamentin ajanhistoriasta, johdanto-opista ja teologiasta. Teos kattaa kirjalliset ja suulliset lähteet ja seuraa niiden valossa Raamatun syntyä ja sanomaa luoden ehyen ja luotettavan kuvan kristinuskon keskeisimmästä dokumentista.

Tekijät
Kari Kuula on teologian tohtori, joka on tutkinut erityisesti Uutta testamenttia ja julkaissut aiheesta sekä akateemista että populaaria kirjallisuutta. Martti Nissinen on Helsingin yliopiston raamatun ja muinaisitämaisen kirjallisuuden professori.
Wille Riekkinen on Kuopion hiippakunnan piispa ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti.

Kohderyhmät Laajalle lukijakunnalle, Raamatusta kiinnostuneille, Amk-oppikirjaksi

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)