Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Hypnoosi ja suggestio lääketieteessä ja psykologiassaKirjan nimi: Hypnoosi ja suggestio lääketieteessä ja psykologiassa
Tekijä: Kallio Sakari, Lauerma Hannu (toim.)
Kustantaja: Duodecim
Sivumäärä: 315
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2004
ISBN: 951-656-136-5
Hinta: 25.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Alan ensimmäinen laaja perusteos Suomessa. Hypnoosia ja suggestiota käsitellään aivotutkimuksen ja luonnontieteellisen tutkimuksen näkökulmasta, mukana sovellusesimerkkejä alalta. Kirjassa on kuvattu myös hypnoosin käyttöä lääketieteessä, psykologiassa sekä oikeudessa.

Hypnoosi ja suggestio –kirja sisältää tutkimustietoa hypnoosin ja suggestioiden käytöstä lääketieteessä ja psykologiassa. Hypnoosia, sen historiaa ja perusteita, on kuvattu laajasti. Monet hypnoosiin ja suggestioihin liittyvät ilmiöt ovat vasta viime vuosina tulleet aivokuvantamisen ja muun luonnontieteellisen tutkimuksen piiriin. Hypnoosihoidosta saadut tutkimustulokset verrattuna muihin hoitomuotoihin ovat rohkaisevia. Kognitiivisen neurotieteen ja kliinisen tutkimuksen merkitys hypnoosin ymmärtämiselle ja soveltamiselle onkin huomattava. Kirjassa on kuvattu hypnoosin ja suggestioiden käyttöä oikeudessa, anestesiologiassa, kivun ja monien muiden somaattisten oireiden sekä toimenpidepelkojen hoidossa, psykoterapiassa ja tajunnan tutkimuksessa. Kirja sisältää lukuisia käytännön esimerkkejä eri sairauksien hoidosta. Myös erilaisia hyponoosi-induktioita esitellään. Lääkäreitä rohkaistaan ja opastetaan myös myönteisten suggestioiden merkityksen oivaltamiseen ja käyttöön hoitotyössä. Hypnoosi ja suggestio on tarkoitettu psykiatreille ja muille lääkäreille, psykologeille, psykoterapeuteille sekä alasta kiinnostuneille.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)