Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Business BushidoKirjan nimi: Business Bushido
Alaotsikko: Johtamisen seitsemän arvoa
Tekijä: Niskanen Petri
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 143
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5534-79
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 29,-

Sisällön kuvaus:
Petri Niskasen kirja herättää uusia ajatuksia johtajuudesta ja vastuunkannosta, teroittaen korkean työmoraalin tärkeyttä, antaen oivallisilla tarinoilla ja terävillä esimerkeillä aiheen ajatella omaa käyttäytymistämme ja ajatteluamme myös työelämän ulkopuolella. Bushido – samuraisotureiden moraalisten periaatteiden kunniakoodi voi toimia ajatuksia herättävänä ohjeistuksena nykypäivänkin vaativassa ja kiireisessä yritysmaailmassa.
Kirjailija yhdistää vanhan japanilaisen viisauden ja eettiset opit toimivasti tähän päivään kertoen tapahtumia omasta elämästään sekä historiasta. Ajatuksia herättävät myös kirjaan huolella kootut filosofiset viisaudet. Ja ettei lukija pääsisi liian helpolla, jokaisen periaatteen jälkeen on sarja omantunnon kysymyksiä, joihin elämäänsä eteenpäin viedäkseen kuuluu vastata rehellisesti.

Petri Niskanen on toiminut vuonna 1998 ensimmäisenä suomalaisena kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestön (Junior Chamber International) puheenjohtajana. Järjestö toimii 120 maassa ja sillä on lähes puoli miljoonaa jäsentä.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)