Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Herätä sisäinen äänesiKirjan nimi: Herätä sisäinen äänesi
Alkuperäinen nimi: The Psychic Pathway
Tekijä: Choquette Sonia
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 320
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riitta Metsovuori
Painos: 4.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5231-47
Hinta: 14.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
"HERÄTÄ SISÄINEN ÄÄNESI" esittelee käytännöllisen kahdentoista viikon ohjelman, jolla voit laajentaa ymmärrystäsi, luoda uudelleen yhteyden intuitioosi ja mielikuvitukseesi sekä löytää oman sielusi tien. Sisäinen äänesi on kaikkein tärkein aistisi ja se on aina oikeassa. Oppimalla kuuntelemaan sitä kykenet tekemään päätöksiä, jotka ovat turvallisia ja lisäävät henkilökohtaista voimaasi. Myös hengelliseen kasvuun kohdistuvat valintasi selkeytyvät ja voit siirtyä lähemmäksi sitä tehtävää, jota sinulla on tarkoitus toteuttaa tässä elämässä.

Sonoia Choquetten loistavan selkeä, innostava ja käytännönläheinen opaskirja johtaa lukijaansa kädestä pitäen ja varovasti matkalle omaan sisimpäänsä - sen hiljaisen äänen luo, jolla on suora yhteys jumaluuden lähteeseen. "Sisäisen äänen kuuleminen tarkoittaa sitä, että eletään eri tavalla", kirjailija sanoo. "Se tuo aidon tyydytyksen tunteen, rakentaa ympärillemme todellisen turvan ja avaa sydämemme ja mielemme käyttöön sisimmän olemuksemme mittaamattomat aarteet."

"HERÄTÄ SISÄINEN ÄÄNESI" ohjaa sinua käyttämään avuksesi henkilökohtaista hengellistä tukijoukkoasi, poistamaan kielteisyyden ja epäjärjestyksen aiheuttamat esteet, tunnistamaan chakrojen ja aurojen tilan, oppaittesi läsnäolon, vapautumaan "Ruma ankanpoikanen" -syndroomasta ja "Kyllä, mutta…" -ajattelusta sekä käyttämään kompasseina heiluria, tarotkortteja, psykometriaa ja I-Ching -kolikoita. Lähde mukaan matkalle oman sielusi tielle!"

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!