Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: TunneälyKirjan nimi: Tunneäly
Alkuperäinen nimi: Emotional Intelligence
Alaotsikko: Lahjakkuuden koko kuva
Tekijä: Goleman Daniel
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 396
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2000
Hinta: 20.60 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Havahduttava kirja "unohdetusta" älykkyydestä


Ihmisen menestymistä opinnoissa, työssä saati elämässä kaikkineen ei ratkaise älykkyysosamäärä. Vähintään yhtä tärkeä on tunneäly, jonka merkitys on vasta viime aikoina vakavasti tiedostettu. Tunneäly on metakyky, joka säätelee muiden kykyjen toteutumista. Itsehillintä, innostus, sisu, taito motivoitua, optimismi turhauttavissakin tilanteissa, kyky ymmärtää toisten tunteita ja näkökulmia ja ottaa ne huomioon käytännössä ovat tunneälyn ominaispiirteitä.

Tunneäly merkitsee myös persoonallisuuden eheyttä: ajattelu, tunne ja tahto kulkevat käsi kädessä. Tunnehäiriöiden lisääntyminen jo lapsilla on aikamme suuria ongelmia. Tohtori Goleman painottaakin häiriöiden ennaltaehkäisyn tärkeyttä ja kertoo miten tunneälyä kehitetään. Todella älykkäästi voi toimia vain ihminen, joka hyväksyy omat tunteensa, tiedostaa ne ja osaa hallita niitä.

"Korkean tason tiedejournalismia, asiantunteva, selkeä ja höystetty hyvin esimerkein." – Professori Reijo Wilenius, Helsingin SanomatTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!