Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Vanhat kirjat: Maailmankaikkeus atomissa



Kirjan nimi: Maailmankaikkeus atomissa
Alkuperäinen nimi: The Universe in a Single Atom
Tekijä: Dalai lama
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 217
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Matti Ojanperä
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 951-31-3676-0
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Uskon, että hengellisyys ja tieteellisyys ovat toisiaan täydentäviä, joskin toisistaan eroavia tutkimuksellisia lähestymistapoja samassa totuuden etsimisen päämäärässä, kirjoittaa Hänen Pyhyyteensä.

Galileo, Kopernikus, Newton, Niels Bohr, Einstein. Näiden tutkijoiden näkemykset ovat järkyttäneet omaa ymmärrystämme siitä, keitä me olemme. Heidän jälkeensä on jäänyt epämukava rinnakkaiselo: tiede vastaan uskonto ja usko vastaan kokeellinen tutkimus. Mikä niistä on oikea tie todellisuuden ymmärtämiseen?

Dalailama esittää loistokkaan analyysin siitä miksi olisi syytä seurata kaikkia tutkimisen väyliä - niin tieteellistä kuin hengellistäkin - jotta totuuden koko kuva kirkastuisi. Usko, jonka mukaan kaikki supistuisi aineeksi ja energiaksi, jättäisi ulkopuolelleen valtavan inhimillisen kokemisen kirjon: tunteet, kaipaukset, myötätunnon ja kulttuurin. Samalla tavoin tutkimattomiin uskomuksiin tarrautuminen voisi lukita meidät fundamentalismin häkkeihin. Dalailama esittää hyvänä esimerkkinä Teosofisen seuran synteesiä tieteen ja uskonnon välisestä vuorovaikutuksesta.

Dalailama tarkastelee darvinismia ja karmaa, kvanttimekaniikkaa ja filosofista todellisuuskäsitystä sekä tietoisuuden tutkimusta.

Tämä kirjassa esitelty henkilökohtainen tutkiminen on kunnianosoitus dalailaman opettajia kohtaan - niin tieteessä kuin hengenelämän alueella. Tämän teoksen perintönä saamme vision sellaisesta maailmasta, jossa erilaiset lähestymistavat voidaan tuoda yhteen ihmiskuntaa palvelemaan.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)