Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Henkisen materialismin ylittäminenKirjan nimi: Henkisen materialismin ylittäminen
Alkuperäinen nimi: Cutting Through Spiritual Materialism
Tekijä: Trungpa Chögyam
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 267
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mika Määttänen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 952-5534-29-4
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tässä modernissa henkisessä klassikossa tiibetinbuddhalainen mestari Chögyam Trungpa valaisee yleisintä ansaa johon henkisen polun kulkija lankeaa: henkistä materialismia. Ihmisen yleinen taipumus on nähdä henkisyys itsensä kehittämisenä, pyrkimyksenä kehittää ja jalostaa egoa, joka kuitenkin on olemukseltaan tyhjä. ”Ongelma on että ego voi valjastaa minkä tahansa omaan käyttöönsä, jopa henkisyyden,” Trungpa sanoo. Voimme pettää itseämme ajattelemalla, että kehitymme henkisesti, kun sen sijaan vahvistammekin itsekeskeisyyttämme henkisten harjoitusten avulla.

Hänen myötätuntoinen opetuksensa herättää meidät huomaamaan itsepetoksemme, ja tarjoaa meille pääsyn valoisampaan todellisuuteen: aitoon vapautumiseen, joka sisältää itsestä vapautumisen itsen korostamisen sijaan.

Chögyam Trungpa on tunnettu tiibetinbuddhalainen lama, joka on kirjoittanut useita teoksia buddhalaisuudesta. Hän on ollut mukana perustamassa Euroopan ensimmäistä buddhalaista luostaria, Samye Lingia Skotlantiin. Yhdysvalloissa hän on perustanut Vadradhatun, Naropa-instituutin ja Shambhala-koulutuskeskuksen ja toiminut Surmang-luostarien apottina.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)