Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Viisaus kaaoksen keskelläKirjan nimi: Viisaus kaaoksen keskellä
Alaotsikko: Sydämen neuvoja vaikeina aikoina
Tekijä: Chödrön Pema
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 160
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Sarvamitra
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 952-5534-18-9
Hinta: 22.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Ulottuvillamme on mahdollisuus onnellisuuteen, mutta hukkaamme sen helposti, ironista kyllä, yrittäessämme paeta kärsimystä. Mitä tehdä kun kaikki romahtaa? Pema Chödrönin perinteiseen buddhalaiseen viisauteen pohjautuvat radikaalit mutta myötätuntoiset neuvot ovat vastoin tavanmukaisia odotuksiamme. On vain yksi näkemys kärsimyksestä, josta on pysyvää hyötyä, ja sen mukaan meidän on mentävä kohti tuskallisia tilanteita sen sijaan, että yritämme välttää niitä. Vasta kaaoksen keskellä voimme löytää tuhoutumattoman totuuden ja rakkauden.

Kirjaan sisältyy neuvoja, joiden avulla voimme käyttää tuskallisia tunteita luomaan viisautta, myötätuntoa ja rohkeutta Opimme kommunikaatiotapoja, jotka johtavat avoimuuteen ja aitoon läheisyyteen muiden kanssa. Harjoitusten avulla muutamme kielteisiä tottumuksiamme ja opimme toimimaan kaoottisissa tilanteissa malttia menettämättä.

Pema Chödrön on amerikkalainen buddhalaisnunna ja yksi Chögyam Trungpan, kuuluisan tiibetiläisen laman tärkeimpiä oppilaita. Hänen teoksistaan on aiemmin suomennettu Pelosta vapauteen. Selviytymisopas vaikeina aikoina (2002). Pema Chödrön opettaa Nova Scotiassa Gampon luostarissa, joka on Pohjois-Amerikan ensimmäinen tiibetinbuddhalainen luostari.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!