Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Rosoinen RaamattuKirjan nimi: Rosoinen Raamattu
Tekijä: Räisänen Heikki
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 218
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-0-30872-2
Hinta: 29.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Kirja normaalisti 37e

Sisällön kuvaus:
Rosoinen raamattu sisältää Uuden Testamentin eksegetiikan emeritusprofessori Heikki Räisäsen eri yhteyksiin kirjoittamia tekstejä yli kymmenen vuoden ajalta. Räisäsen rohkea pyrkimys löytää luovia näkökulmia Raamatun lukemiseen ja tulkitsemiseen tekee teksteistä tuoreita ja kiinnostavia.

Heikki Räisänen on ollut kiinnostunut etenkin kristinuskon varhaisvaiheista. Uusiin lukutapoihin kannustavissa teksteissä käsitellään Raamattua suhteessa muihin pyhiin kirjoihin, Jeesus-liikkeen erkanemista juutalaisuudesta ja kristinuskon eri muotojen kohtaamista. Räisänen pohtii myös Raamatun syntinäkemyksiä, tarkastelee populaarikulttuurin suhdetta Raamattuun ja kertoo ensimmäisestä uskonpuhdistajasta. Hän kysyy suoraan, mitä suhteestamme ”isoon kirjaan” kertoo se, että tituleeraamme joitakin teoksia alansa raamatuiksi? Ennen kaikkea hänen teksteistään nousee kuitenkin pyrkimys etsiä rakentavaa yhteyttä kristinuskon eri piirien välille.

Eksegetiikan emeritusprofessori Heikki Räisänen on yksi kansainvälisesti arvostetuimpia Uuden Testamentin tutkijoita. Hän on myös Edinburghin ja Upsalan yliopiston kunniatohtori sekä ansioitunut Koraanin tutkija. Heikki Räisänen on kirjoittanut yli kaksikymmentä Raamattu-aiheista teosta suomeksi, saksaksi ja englanniksi.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)