Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Lapsen puolestaKirjan nimi: Lapsen puolesta
Tekijä: Sinkkonen Jari
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 284
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2. p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-0-26587-X
Hinta: 29.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 133x212
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kantaaottavassa ja poleemisessa kirjassaan lastenpsykiatri Jari Sinkkonen tarkastelee laajasti ja monipuolisesti lasten asemaa, hoitoa ja kasvatusta tämän päivän Suomessa.

Hän esittelee kiintymyssuhdeteoriaa, nostaa esille lapsen arkeen liittyviä kysymyksiä eri teorioiden näkökulmasta, puhuu kasvatuksesta kotona ja päivähoidossa. Hän päivittää myös tyttöjen ja poikien kasvatuksesta käytyä tasa-arvokeskustelua.

Sinkkonen käsittelee huostaanottoja, käy läpi niiden vastaista kritiikkiä, esittää vasta-argumentteja ja ehdottaa parannuksiakin. Hän tarkastelee lasten psykoterapiaa, lastenpsykiatrista osastohoitoa ja muutakin lasten laitoshoitoa.

Lapsen oma ääni ei kuulu, koska elämää säätelevät taloudelliset, poliittiset, ammatilliset ja muut aikuisten tarpeisiin liittyvät syyt. Lapset nähdään pärjäävinä, mutta he eivät ole sellaisia. Tämä on yhteydessä lasten kokemiin irrallisuuden tunteisiin. Jari Sinkkonen muistuttaa, että lasten ja nuorten ongelmat eivät häviä ammattilaisten määrää kasvattamalla, vaan talkoisiin tarvitaan meitä kaikkia.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!