Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Leikkiä vakavilla asioillaKirjan nimi: Leikkiä vakavilla asioilla
Tekijä: Sinkkonen Jari
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 198
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2. p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-0-28429-7
Hinta: 31.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 130x217
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Lyhyt esittely
Suositun lastenpsykiatrin elämänmyönteisiä pakinoita ja kolumneja lapsista, suuresti rakastamastaan musiikista sekä omaelämäkerrallisista aiheista.


Pitkä esittely
Huumorin välimerkittämää tarinointia pienistä ja vähän isommistakin ihmisistä ja asioista.

Leikkiä vakavilla asioilla on keski-ikäisen, puolikaljun, 80 < x < 120 -kiloisen lastenpsykiatrin viisas ja ajatuksia herättävä tekstikokoelma. Kirjassaan Jari Sinkkonen jutustelee hymynkare suupielessä muun muassa isyydestä, äitiydestä, televisio-ohjelmista ja elokuvista, kirjoista ja luovuudesta sekä tietysti niin veitikoista kuin vintiöistäkin ja lastenkasvatuksesta yleensä. Mutta välillä suosikkipsykiatri joutuu sanomaan myös hieman terävämmän sanan, esimerkiksi silloin, kun on kyse oikeasta ja väärästä, häpeästä ja hävyttömyydestä, pahuudesta ja pyhyydestä. Omasta lapsuudestaan ja nuoruudestaan Sinkkonen kertoilee hersyvän hauskasti sekä tarjoaa lämpimiä tuokiokuvia viisihenkisen perheensä ja musiikkiharrastuksensa parista.

Kirjan tekstit ovat aiemmin ilmestyneet pakinoina ja kolumneina sanoma- ja aikakauslehdissä sekä kahdessa lasten kirjakerholehdessä. Kirjoituksia on muokattu yhdistelemällä, supistamalla, laajentamalla ja syventämällä. Joukossa on myös uusia tekstejä.

Teoksen tekijänpalkkio jaetaan kokonaisuudessaan Pelastakaa Lapset ry:n Karjala-projektien ja Lastenpsykiatrian tutkimussäätiön kesken.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!