Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Pesästä lentoonKirjan nimi: Pesästä lentoon
Alaotsikko: Kirja lapsen kehityksestä kasvattajalle
Tekijä: Sinkkonen Jari (toim.)

Sivumäärä: 360
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 3. painos
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 0-00-716603-6
Hinta: 49.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 125x207
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Lyhyt esittely
Kuusitoista artikkelia lapsen sisäisen ja ulkoisen maailman risteyskohdista perheessä ja yhteisössä niin ammatikseen kasvattajille kuin vanhemmille.


Pitkä esittely
Pesästä lentoon koostuu kuudestatoista alansa tunnetun asiantuntijan artikkelista. Niistä syntyy eräänlainen prisma, joka heijastelee lapsuusiän kehitystä alkaen neurobiologiasta erilaisiin mielen ja kehityksen teorioihin ja edelleen siihen, miten lapsesta tulee perheen ja laajemman yhteisön jäsen.

Kirjassa esitellään kolme kehitysteoriaa. Leikkiä, päivähoitoa ja koulua valotetaan kahdesta näkökulmasta kutakin. Lapsen moraalin kehitykselle on omistettu yksi kirjoitus, samoin lapselle oikeudellisena subjektina.

Lasta ja lapsen tunteita tarkastellaan myös tunnettujen kirjailijoiden kuvausten valossa, sillä kirjallisuus antaa runsaasti välineitä elämästä kertomiseen. Perheen toiminnalle asetetaan vaatimuksia, mutta kerrotaan myös siitä, miten nykyaikaiset vanhemmat ovat löytäneet pulmiinsa uusia ratkaisuja.

Teos on tarkoitettu lasten kanssa ammatikseen työskenteleville ja kaikille niille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita lapsen sisäisen maailman ja ulkoisten realiteettien keskinäisistä yhteyksistä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!