Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Missä rakkaus, siellä JumalaKirjan nimi: Missä rakkaus, siellä Jumala
Tekijä: Taizen Veli Roger
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 122
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Laura Yli-Kovero
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-607-282-8
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Veli Roger tuo esiin ajattelunsa kulmakiviä: toivo, luottamus, yksinkertaisuus, ilo, inhimillinen jakaminen sekä rukoushiljaisuus ja sydämen rauha. Hän kertoo myös kohtaamisista erilaisten, häneen syvästi vaikuttaneiden ihmisten kanssa.
Veli Roger perusti pienen yhteisön Ranskaan Taizén kylään vuonna 1940. Vuosikymmenten kuluessa ekumeenisesta Taizén yhteisöstä on tullut nimenomaan maailman nuorison kokoontumispaikka, jossa on etsitty toivoa ja elämän tarkoitusta. Taizéstä peräisin olevat rukouslaulut ovat tulleet tutuiksi Suomessakin.

Veli Rogerin mukaan rukouselämä ja keskinäinen solidaarisuus kumpuavat samasta lähteestä, Jumalasta, joka antaa rakkautensa ihmisille.
”Missä rakkaus, siellä Jumala”, lauletaan tunnetussa Taizé-laulussa.


Taizén veli Roger eli Roger Schutz (1915–2005) oli sveitsiläisen papin poika. Hänen perustamansa pieni yhteisö Taizéssä Ranskassa on maailmankuulu. Nykyisin yhteisössä elää yli sata veljeä, jotka tulevat eri tunnustuskunnista ja kymmenistä eri maista. Veli Roger kuoli väkivaltaisesti elokuussa 2005. Hän oli yksi aikamme tärkeimmistä hengellisistä isistä, jonka vaikutus tuntuu kaikissa maanosissa ja kaikissa suurissa kirkkokunnissa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)