Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Hetki joka muutti elämäniKirjan nimi: Hetki joka muutti elämäni
Alaotsikko: Suomalaisia kokemuksia
Tekijä: Seppälä Olli, Seppälä Ullamaija (toim.)
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 170
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2002
ISBN: 951-625-806-9
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Seppälä Olli ja Ullamaija, toim.
"Minusta muutos on ovi. Se täytyy aukaista, että joitain tapahtuu. Voin todistaa tämän kertomalla omasta elämästäni ja siitä, mitä minulle ja perheelleni tapahtui keväällä 1998…"

Olli ja Ullamaija Seppälä jatkavat hyvän vastaanoton saanutta sarjaa eri ikäisten suomalaisten henkilökohtaista elämänhistoriaa muuttaneista kokemuksista. Aikaisemmissa kirjoissaan he ovat kartoittaneet ihmisten kokemuksia enkeleistä ja ihmeistä. Nyt on vuorossa kokoelma, jossa kuvataan suomalaisten suuria elämänmuutoksia. Taustalla on noin 60 tarinaa. Kirjan johdanto auttaa jäsentämään, millaiset asiat voivat muuttaa elämän kulkua. Aineistoa ei kuitenkaan selitetä ja analysoida tyhjiin, vaan ihmisten elämänkokemusten annetaan puhua omalla äänellään.

Tekijät
Olli Seppälä on helsinkiläinen toimittaja (Askel, Kotimaa), joka tunnetaan enkeliaiheisista kirjoistaan Näkymättömän hipaisu ja Maan ja taivaan enkelit. Hän on myös kirjoittanut Katekismuksen Stadin slangiksi. Ullamaija Seppälä on valtiotieteiden tohtori ja Helsingin Yliopiston tutkija, joka on erikoistunut terveyssosiologiaan. Yhdessä he ovat julkaisseet kirjat Enkeli tuli luokseni ja Se oli ihme.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)