Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Veteen kätketyt viestitKirjan nimi: Veteen kätketyt viestit
Tekijä: Emoto Masaru
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 190
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riitta Liisa Alexandersson
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
Hinta: 19.00 €
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: 64 värikuvasivua


Sisällön kuvaus:
Tämä kirja tulee muuttamaan käsitystäsi vedestä ja sen olemuksesta hyvin ratkaisevasti ja on herättänyt valtavaa kiinnostusta kautta koko maailman hyvin lyhyessä ajassa.
Japanilainen tiedemies tri Masaru Emoto on erikoisherkkään filmiin perustuvalla valokuvausmenetelmällä saanut selville, että jäätyneeseen veteen muodostuneet kiteet muuttuvat, kun niihin suunnataan tietynlaisia keskitettyjä ajatuksia. Hän on havainnut, että puhtaitten lähteitten vesi samoin kuin vesi, johon on suunnattu rakastavia sanoja, tuottaa kirkkaita, monimuotoisia ja värikkäitä kidemuodostelmia. Saastunut vesi tai sellainen, johon on kohdistettu kielteisiä ajatuksia saa aikaan huonoja, epäsymmetrisiä ja himmeänvärisiä kiteitä. Hänen tutkimustyönsä tulokset tarjoavat käyttöömme aivan uudenlaisen ymmärryksen siitä, kuinka voimme vaikuttaa myönteisesti Maa-planeettaamme ja omaan henkilökohtaiseen terveyteemme.

Veden sielu kuljetti aikojen alussa planeetallemme muiston elämästä. Tuon muiston perusteella elämä heräsi henkiin, ihmisolennot ilmestyivät planeetalle ja lopulta myös sinä ja minä synnyimme. Ja nyt me katsomme jälleen vettä ja hengitämme siihen elämää. Tehtävämme on kunnioittaa vettä. Se kätkee sisäänsä kaiken tiedon - nykyisen ja tulevan - ja se myös heijastaa mielemme liikkeitä. Kirjassa on hämmästyttäviä värivalokuvia vesikiteistä todisteina siitä, kuinka ne reagoivat musiikkiin, puheeseen ja ajatuksiin sekä miten ne ennakoivat luonnonmullistuksia.

Masaru Emoto kirjoittaa:

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)