Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Monipuolinen kasvisravintoKirjan nimi: Monipuolinen kasvisravinto
Tekijä: Virtanen Kaarina
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 299
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-0-29373-3
Hinta: 23.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Suositusten mukaan aikuisen ihmisen tulisi syödä puoli kiloa kasviksia päivässä, perunoiden ja viljatuotteiden lisäksi. Kasviksista saamme elimistöllemme tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja sekä kuituja. Oikein valmistettuina kasvikset ovat todella herkullista ruokaa. Ne tuovat väriä ja makua lautaselle myös lihan ja kalan viereen keventäen samalla mukavasti ruokavaliota.

Monipuolinen kasvisravinto on yhtaikaa kattava tietokirja ja keittokirja. Se esittelee eri kasvisruokavaliot ja niiden tasapainoisen koostamisen ja kertoo myös kasvisravinnon vaikutuksista terveyteen. Kirjan laaja reseptiosuus osoittaa, että kasvisten ystävälle on luvassa runsaasti makuelämyksiä yhtä hyvin juhlapäivällisillä kuin arkiaterioilla tai vaikkapa nuotion äärellä.

Kaarina Virtanen on kotitalousopettaja ja kasvisruokien uranuurtajia Suomessa. Hän on opettanut 20 vuoden ajan niiden valmistusta ja siihen liittyvää ravitsemustietoutta Perheniemen evankelisessa opistossa, jossa suurin osa kirjan resepteistä on kokeiltu ja hyväksi todettu. Kaarina Virtanen on myös ollut käynnistämässä useita alan opintomahdollisuuksia, mm. kasviskokkien koulutusta ensimmäisenä maassamme

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)