Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Kävelyretkiä antiikin RoomassaKirjan nimi: Kävelyretkiä antiikin Roomassa
Tekijä: Tuomisto Pekka
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 250
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-31-2696-X
Hinta: 34.50 €
Koko (leveys * korkeus mm): 130 x 207 mm
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Valokuvia, piirroksia ja karttoja
Ulkoasu: Rasmus Snabb


Sisällön kuvaus:
Ikuinen Rooma on kiehtova matkakohde, jossa nykyaika ja muinaisuus kohtaavat kaduilla ja kujilla. Kävelyretkiä antiikin Roomaan on matkaopas, joka jakautuu kuuteentoista kävelyretkeen. Ne on mahdollista toteuttaa sekä paikan päällä Roomassa että lukijan omassa nojatuolissa. Jokaisen retken aikana tutustutaan johonkin antiikin Rooman aikakauteen ja sen jäljelle jääneisiin monumentteihin nykypäivän Roomassa alkaen esihistoriallisesta ajasta ja päättyen varhaiskristilliseen kauteen. Koska Rooman katukuvassa sen monituhatvuotisen historian eri aikakausien jättämät jäljet ovat sekoittuneet toisiinsa, opas tarjoaa mahdollisuuden erottaa eri-ikäiset elementit toisistaan.

Kirjassa esitellään myös muutamia erillisiä kohteita, kuten Palatium-kukkula ja San Clementen kirkko sekä tärkeimpiä museoita, jotka yksittäisten historiallisten ajanjaksojen asemesta tarjoavat kävijälle aikakaudesta toiseen ulottuvan läpileikkauksen.

Kävelyretkiä siivittävät valokuvat ja piirrokset sekä teosta varten tehdyt informatiiviset kartat. Paitsi matkaoppaana kirja toimii myös sivistävänä tietokirjana Rooman historiasta.
Filosofian lisensiaatti Pekka Tuomisto on latinisti ja antiikin tutkija. Hän on viettänyt pitkiä aikoja tutkimustyössä Roomassa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)