Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Japanilainen puutarhaKirjan nimi: Japanilainen puutarha
Tekijä: Paalo Anne, Jetsonen Jari
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 204
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-31-3246-3
Hinta: 25.00 €  TARJOUS
Koko (leveys * korkeus mm): 185 x 227 mm
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Ulkoasu: Olavi Hankimo
Sh. 42.60


Sisällön kuvaus:
Japanilainen puutarha on myytti, joka inspiroi puutarhaharrastajia jatkuvasti. Puutarhalla on monenlaisia merkityksiä ja tarkoituksia. Se on metafora, joka muodostuu ympäröivästä luonnosta, maisemasta, taivaasta maiseman yläpuolella, vesistöistä puutarhan ympärillä sekä kivien, kasvien ja kukkuloiden muodoista. Puutarha voi olla parin metrin levyinen käytävä talojen välillä, se voi olla kuisti, pieni piha-alue tai avara puisto.
Monet japanilaisen puutarhan elementit ovat tuttuja suomalaisesta luonnosta: runsas vihreys, havut, sammal, kivet, sora ja vesi. Siksi japanilaistyylinen puutarha sopii hyvin suomalaiseen maisemaan. Sen toteuttaja voi itse päättää, seuratako ikivanhaa puutarhafilosofiaa tiukasti vai vapaasti soveltaen.

Anne Paalon kirjoittamassa ja Jari Jetsosen kuvittamassa kirjassa lukija perehdytetään japanilaisen puutarhan filosofiaan ja historiaan, siinä esitellään puutarhan eri elementit ja annetaan käytännön neuvoja puutarhan rakentamiseen sekä esitellään muutamia edustavia kotimaisia sovelluksia.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!