Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Buddhan jalanjäljilläKirjan nimi: Buddhan jalanjäljillä
Tekijä: Mishra Pankaj
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 450
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Heikki Salojärvi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 952-5534-28-6
Hinta: 23.00 €
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 29 €

Sisällön kuvaus:
Tässä teoksessa Pankaj Mishra punoo yhteen muistoja ja politiikkaa, matkakertomusta ja elämäkertaa, historiaa ja filosofiaa.

Buddha syntyi Intiassa mutta buddhalaisuus on vaipunut unohduksiin synnyinmaassaan jo vuosisatoja sitten. Intialainen Pankaj Mishra alkoi kiinnostua buddhalaisuuden kohtalosta Intiassa ja sen nykymerkityksestä maassaan, jota varjostavat köyhyys, terrorismi ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus.

Mishra matkusteli laajalti; hän näki Intian pikkukaupungit, joissa köyhyys kukoisti rinnan nousevan keskiluokan kanssa, Kashmirin ja Pakistanin, joissa nuoret islamistit kamppailivat, ja lopulta Yhdysvallat ja Euroopan, joiden kuuluisat kaupungit henkivät mahtavaa historiaa mutta joiden tarjoamat tulevaisuudennäyt olivat hyvin rajoittuneita.

Näiden kokemusten ja oman menneisyytensä arvioimisen kautta Mishra alkoi ymmärtää, kuinka Buddha oli omana, ei yhtään vähemmän levottomana aikanaan käsitellyt identiteetin ja vieraantumisen ongelmia.


Pankaj Mishra (s.1969), yksi sukupolvensa merkittävimpiä kirjailijoita on aiemmin julkaissut yhden matkakirjan, Butter Chicken in Ludhiana: Travels in Small Town India ja romaanin The Romantics, josta hänelle myönnettiin Los Angeles Times -esikoisromaanipalkinto. Hän avustaa säännöllisesti useita lehtiä, mm. New York Review of Books, New Statesman, Granta, Times Literary Supplement.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!