Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Maailman myytit ja tarutKirjan nimi: Maailman myytit ja tarut
Tekijä: Cotterell Arthur
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 258
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Eija Kämäräinen ja Tarja Virtanen
Painos: 6.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-0-17102-6
Hinta: 19.00 €  TARJOUS
Koko (leveys * korkeus mm): 233 x295
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 49 €

Sisällön kuvaus:
Myytit ja tarut eivät ole ainoastaan menneisyyden kummajaisia. Ne ovat henkisiä matkalaukkuja, joita ihmisen mielikuvitus on alitajuisesti kuljettanut mukanaan läpi vuosituhansien. Ei siis ole mikään ihme, että monien kulttuurien ikivanhat tarinat ja tavat yhä edelleen vaikuttavat ajattelutapaamme ja käyttäytymiseemme. Maailman mytologian kokonaiskuvaa pidetäänkin nykyisin elävänä liitoksena ihmisen ensimmäisiin yrityksiin ymmärtää maailmaa ja ensimmäisten ihmisyhteisöjen muovautumiseen.

Maailman taruihin ja myytteihin on luokiteltu erikseen yli 1 250 erilaista myyttiä ja tarua koottuna kaikkiaan 18 eri kulttuurista. Kirja tutkii historiallisia, sosiaalisia ja maantieteellisiä syitä perinteiden erilaisuuteen mutta pyrkii myös tunnistamaan kulttuureja yhdistävät yleismaailmalliset teemat kuten rakkauden, hedelmällisyyden, kuoleman, sodan ja sankarimyytit.

Jokaisella merkittävällä myytillä ja tarulla on oma paikkansa näillä sivuilla, samoin monella tuntemattomammaksi jääneellä tarinalla. Kauniisti kuvitettu Maailman myytit ja tarut on elintärkeä teos jokaiselle, joka on kiinnostunut inhimillisen mielikuvituksen yli vuosituhansien ulottuvasta kulttuuriperinteestä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!