Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Pahan voimaKirjan nimi: Pahan voima
Alkuperäinen nimi: Les Mystères d'Osiris, La conspiration du mal
Tekijä: Jacq Christian
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 478
Sarja: Jumalten taru
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Pirjo Thorel
Painos: 1. p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-20-6595-9
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: JUMALTEN TARU -sarjan osat
Elämän puu (syksy 2004)
Pahan voima (kevät 2005)
Tulen tie (syksy 2005)
Suuri salaisuus (kevät 2006)


Sisällön kuvaus:
Faarao Sesostris ja hänen lähipiirinsä tekevät kaikkensa löytääkseen syyllisen – turhaan. Kaunis Akasia tekee kuolemaa päättäväisen faaraon ja voimansa yhdistäneen esikunnan ponnisteluista huolimatta, päivittäisistä loitsuista ja rituaaleista ja kuningattaren ja Hathorin seitsemän papittaren toimista.

Salaperäisin papitar – kaunotar, joka tulee nuoren kirjurin Ikerin uniinkin – saa ajatuksen: jotta elämänpuu voitaisiin pelastaa, on Dashsuriin rakennettava uusi pyramidi Osirikselle. Sesostris on samaa mieltä. Papitar ja Sesostris etsivät ihanteellisen paikan ja työt voidaan aloittaa Isiksen katsellessa hyväntahtoisesti.

Mutta Sesostris ja papitar eivät tiedä, että faaraota vastaan juonitellaan kolmella taholla. Julistaja, aavikon heimoille saarnaava parrakas paholainen, on päättänyt kaapata vallan murhauttamalla faaraon. Kuninkaan hovissakin lymyää kunnianhimoinen petturi ja varas, joka ei enää keksi muuta ratkaisua kuin kuninkaan surmaaminen. Ja harhaanjohdettu Iker uskoo sen hetken koittaneen, jolloin hän voi lopultakin tehdä tilit selviksi. Sesostris on kuitenkin harvoin yksin, kunnes eräänä päivänä tilaisuus tarjoutuu.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)