Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Filosofian köyhyys ja rikkausKirjan nimi: Filosofian köyhyys ja rikkaus
Alaotsikko: Nykyfilosofian kartoitusta
Tekijä: Hintikka Jaakko
Kustantaja: Art House
Sivumäärä: 400
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2001
ISBN: 951-884-302-3
Hinta: 17.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Filosofian köyhyys ja rikkaus esittelee professori Jaakko Hintikan filosofista ajattelua kahden viime vuosikymmenen ajalta. Hintikka on koonnut antologiaan eri julkaisufoorumeilla ilmestyneitä artikkeleitaan ja kirjoittanut teoksen johdannon. Kirjassa pohditaan muun muassa filosofian tilaa ja tulevaisuutta, sen köyhyyttä ja rikkautta, totuuden käsitettä sekä kielen mahdollisuuksia ja rajoja

Professori Jaakko Hintikka (s. 1929) on eräs aikamme arvostetuimmista filosofeista. Hänen poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen tuotantonsa ulottuu matemaattisesta ja filosofisesta logiikasta tieto-oppiin, tieteenfilosofiaan, estetiikkaan, kielifilosofiaan, filosofian historiaan ja filosofian nykysuuntauksiin.

Jaakko Hintikka on hallinnut filosofian professorin oppituolia Yhdysvalloissa vuodesta 1964, ensin Stanfordin yliopistossa, sitten Floridan valtionyliopistossa, ja viimeiset kymmenen vuotta Bostonin yliopistossa. Suomen Akatemian tutkijaprofessorina hän oli vuosina 1970–1981.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)