Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Rukous kannattaaKirjan nimi: Rukous kannattaa
Alaotsikko: Voiko rukous parantaa
Tekijä: Huovinen Pentti
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 112
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-0-30921-4
Hinta: 14.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Voiko rukous parantaa, kannattaako sairaan puolesta rukoilla? Lääkärit ovat tottuneet tarkastelemaan ihmistä lähinnä biopsykososiaalisena olentona, hengellisiin tarpeisiin ei ole juurikaan kiinnitetty huomiota. Viime vuosina on kuitenkin julkaistu runsaasti tieteellisiä tutkimuksia uskonnon harjoittamisen ja terveyden välisestä positiivisesta yhteydestä. Niiden pohjalta ovat jotkut lääkärit suositelleet esirukousta tukihoidoksi lääketieteellisen hoidon rinnalle. Tutkimustulokset ovat odotetusti olleet vilkkaan keskustelun ja kiistelyn kohteena.

Mutta voidaanko uskonnon merkitystä lopultakaan mitata tieteellisin keinoin? Rukous on sydämen puhetta Jumalalle – kristitylle yhtä välttämätöntä kuin hengitys ihmiselle. Ja uskonto paljon enemmän kuin kokoelma näkemyksiä ja tapoja.

Ansioitunut tieteen popularisoija professori Pentti Huovinen avaa oven rukouksen maailmaan tutkijan ja lääkärin näkökulmasta. Kirja tarjoaa ajattelemisen aiheita uskoa ja rukousta pohdiskelevalle ihmiselle – ja sopii myös kirkon ja uskonnollisten sekä lääketieteellisten yhteisöjen käyttöön.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!