Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Karma ja jälleensyntyminenKirjan nimi: Karma ja jälleensyntyminen
Alkuperäinen nimi: Exploring Karma and Rebirth
Tekijä: Nagapriya
Kustantaja: Like
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Sarvamitra
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 952-471-614-3
Hinta: 24.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Karma ja jälleensyntymä ovat usein väärinymmärrettyjä buddhalaisuuden peruskäsitteitä. Tämä pysäyttävä ja ajatuksia herättävä kirja näyttää, kuinka kehon, puheen ja mielen teot vaikuttavat paitsi meihin itseemme myös muihin ihmisiin ja jopa koko maailmaan. On helppo aliarvioida jokapäiväisen ystävällisyyden tai julmuuden vaikutusta. On kuitenkin syytä muistaa, että vaikka karma ei ole rangaistus- tai palkintoautomaatti, se vaikuttaa elämäämme vahvasti. Me taas vaikutamme karmaamme ajatuksillamme ja teoillamme. Meillä on kaikki mahdollisuudet valita vaakakuppiin se höyhen, joka kallistaa vaa’an sille paremmalle puolelle.
”Jotta buddhalaisuus selviäsi modernissa maailmassa, sen täytyy pystyä liittämään perinteiset oppinsa karmasta ja jälleensyntymästä luontevasti nykypäivään. Tämä kirja onnistuu tehtävässä paremmin kuin mikään muu aiemmin. Jokaisen buddhalaisen tulisi lukea se.”
– buddhalaisuuden tutkija, kirjailija David LoyTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)