Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kuuluisa kasviskeittokirja IIKirjan nimi: Kuuluisa kasviskeittokirja II
Tekijä: Herold Kia (toim.)
Kustantaja: Animalia
Sivumäärä: 96
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-98700-6-7
Hinta: 26.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 170 x 200 mm
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kuuluisan kasviskeittokirjan jatko-osa on raikas ja monipuolinen kokonaisuus julkisuuden henkilöiden maukkaita kasvisruokareseptejä sekä hauskoja kommentteja heidän omasta suhteestaan ruokaan.

Kuuluisassa kasviskeittokirjassa kerrotaan miksi Paola Suhosesta tuli kasvissyöjä ja miten Mirja Pyykön ystävät ovat auttaneet häntä kiperissä tilanteissa keittiössä. Samuli Haataja kertoo intohi-moisesta, mutta kaksijakoisesta suhteestaan ruokaan ja Pentti Tiusanen antaa ohjeita sienten kui-vaamisesta. Tämän kirjan avulla voi oppia valmistamaan samanlaista ruokaa kuten esimerkiksi Ruokalan kokkitiimin vetäjä Teresa Välimäki, kulttuuriministeri Tanja Karpela näyttelijä Mikko Leppilampi, Humanen Kim Herold, Kwanin Tidiane Ba tai juontaja Bettina Sågbom-Ek.

Iloisesti kuvitetussa kirjassa on kasvisreseptejä lisäksi seuraavilta henkilöiltä: Risto Kaskilahti ja Sari Puumalainen, Marion Nylund, Antti Luusuaniemi, Matti Pentikäinen ja Maria Ylipää, Rosa Meriläinen, Jani ja Susanna Sievinen, Jonna Järnefelt, Jyrki Kasvi, Inka Kallén, Jussi 69, Pia Viitanen, Thomas Lundin, Toni Söderholm, Marko Björs, Heidi Hautala, Tomas von Rettig, Laura Voutilainen, Beats & Styles, Maria Kuusiluoma, Mehdi Younes, Ninja Sarasalo, Jukka Lewis ja Susanna Penttilä.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!