Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Healing -bioenergiat, meridiaanit,akupisteetKirjan nimi: Healing -bioenergiat, meridiaanit,akupisteet
Tekijä: Aranovich Boris
Kustantaja: Dancing Dolphin Press
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Anna Novitsky ja Tuija Turpeinen
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 952-9586-34-5
Hinta: 25.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Akupisteiden, meridiaanien ja bioenergian käyttö ja hallinta on ollut vuosituhansia kaukoidän vanhan parannustaidon perusta. tässä kirjassa Boris Aranovich tuo nämä taidot selkeässä muodossa nykyihmisen ulottuville.

Bioenergiaa hallitsemalla on mahdollista parantaa sairauksia, kehittää luovuutta, hidastaa kehon vanhenemista ja ylipäätään kohottaa elämän laatua. Aranovich korostaa sitä, että jokaisella ihmisellä on kyky ottaa käyttöönsä nämä piilevät voimavarat ja oppia ohjaamaan bioenergiaa, Hän painottaa myös ajatuksen voiman ja sen keskittämisen merkitystä bioenergiatyössä.

Kirjan monet harjoitukset auttavat avaamaan ja tasapainottamaan energiameridiaaneja ja chakroja, ja selkeä kuvitus helpottaa menetelmien omaksumista. Kirja sopii hyvin myös hoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat avartaa näkemyksiään ihmisen kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Boris Aranoch on parantaja, joka on erikoistunut vaihtoehtolääketieteen eri menetelmiin. Hän opettaa Axelsons Instituutissa Tukholmassa ja pitää kursseja myös Suomessa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)