Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Flow -Elämän virtaKirjan nimi: Flow -Elämän virta
Alaotsikko: Tutkimuksia onnesta, siitä kun kaikki sujuu
Tekijä: Csikszentmihalyi Mihaly
Kustantaja: Rasalas
Sivumäärä: 432
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Ritva Hellsten
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 952-5421-26-0
Hinta: 19.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Unkarilaissyntyinen, Yhdysvalloissa asuva psykologian professori Mihaly Csikszentmihalyi kirjoittaa asiasta, joka menee viime vuosikymmeninä markkinoille tulvineita onnellisuus- ja menestymisoppaita syvemmälle: ilosta. Mikä saa ihmisen tuntemaan iloa olemassaolostaan? Mitä ovat ne sisäiset kokemukset, jotka antavat elämälle merkityksen?

Csikszentmihalyi on yli kahdenkymmenen vuoden ajan tutkinut, millaisissa tilanteissa ihminen nauttii olemassaolostaan ja kokee syvää iloa. Tällaisista hetkistä, joita kirjoittaja kutsuu optimaalisiksi kokemuksiksi, syntyy flow -tila, jolle on tyypillistä intensiivinen keskittyminen ja tehtävään uppoutuminen: ajan kulu katoaa ja kaikki muu unohtuu. Ihminen tuntee, että hänen kykynsä ovat täydessä käytössä, hän hallitsee tilanteen ja on ehjästi ja kokonaan oma itsensä.

Flow - elämän virta osoittaa, että ilon ja elämän täyteyden kokemus, flow, on jokaisen tavoitettavissa, kun opimme asettamaan itsellemme sopivia haasteita ja tavoitteita sekä kontrolloimaan tietoisuuttamme. Kyse on itsen, oman ainutlaatuisen minän löytämisestä ja vaalimisesta jokapäiväisessä elämässä.

Mihaly Csikszentmihalyi johtaa Quality of Life Research Centeriä Kaliforniassa

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)