Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Rosen-menetelmäKirjan nimi: Rosen-menetelmä
Alkuperäinen nimi: Rosen Method Bodywork
Alaotsikko: Kosketusta keholle ja mielelle
Tekijä: Rosen Marion, Brenner Susan
Kustantaja: omega books
Sivumäärä: 122
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tuija Turpeinen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 952-5572-03-x
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Menetelmän kehittäjä Marion Rosen jakaa tässä kirjassaan kokemuksensa ja tietämyksensä menetelmän synnystä ja kehityksestä. Kirja auttaa oivaltamaan kehon merkityksen tunneperäisten ongelmien hoidossa ja voi avata uusia ulottuvuuksia myös terveydenhuoltoalan ammattilaiselle.

Rosen-menetelmässä luodaan tilaa tunteille ja niiden hyväksymiselle. Lempeän kosketuksen avulla ihminen voi tulla tietoiseksi kehonsa tiedostamattomista jännitystiloista, jolloin hänen sisällään olevat unohdetut ja tukahdutetut tunteet voivat nousta tietoisuuteen ja vapautua.

Kun tunnemme itsemme ja voimme olla täysin sitä mitä olemme, ainutlaatuisuutemme, syvin olemuksemme - syvä henkilökohtainen tietomme omasta itsestämme - paljastuu. Rosen-menetelmä eheyttää fyysisellä, henkisellä ja tunteiden tasolla ja auttaa muuntamaan tämän uuden tietoisuuden myönteiseksi toiminnaksi maailmassa. Sen tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään omat kykynsä ja voimavaransa ja ilmentämään niitä omassa elämässään


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)