Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: MeditaatioKirjan nimi: Meditaatio
Tekijä: Norberg Ulrica
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 124
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Susanna Paarma
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-0-30072-1
Hinta: 16.50 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Monet kokevat työn, kodin ja yhteiskunnan paineet usein liiallisina, jopa suorastaan pelottavina. Siksi olisikin hyvä osata hypätä aika ajoin ulos oravanpyörästä ja ottaa aikaa vain itselleen. Mutta miten?

Rauhallinen mietiskely, meditaatio, on parhaita keinoja päästä henkiseen tasapainoon ja löytää sopusointu oman itsensä kanssa. Meditaatio-kirja kertoo kaiken tarpeellisen mietiskelyn olemuksesta ja sen filosofisesta, historiallisesta ja uskonnollisesta taustasta, se selvittelee oikeaa hengitystä ja rentoutumista ja esittelee myös lyhyen joogaohjelman, joka on hyvää valmistautumista meditaatioon. Teoksen loppuosassa kerrotaan perusteellisesti eri meditaatiotekniikoista ja -asennoista sekä annetaan vinkkejä kullekin sopivan meditaatio-ohjelman valitsemisesta. Kaikki asennot ja liikkeet esitellään selkeästi tekstein ja valokuvin, joten vasta-alkajakin pystyy omaksumaan ne helposti.

Ulrica Norberg on aikaisemmin julkaissut teoksen Voimajooga (2002). Kirjan valokuvat ovat Andreas Lundbergin käsialaa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)