Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Astrologian sisäpiiriKirjan nimi: Astrologian sisäpiiri
Alaotsikko: Aurinko, Merkusrius ja Venus
Tekijä: Nikula Raimo A.
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 151
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 952-5572-01-3
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Koko (leveys * korkeus mm): 152 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Tämä kirja pyrkii valloittamaan uuden alueen astrologiasta. Kirjan kattava teema on Auringon ja sisäplaneettojen eli Merkuriuksen ja Venuksen järjestys ja etäisyys toisistaan. Aurinko, Merkurius ja Venus ovat itse asiassa ihmisen tähtikartta pienoiskoossa. Ne antavat hyvän kuvan siitä, millainen ihmisen perusasenne elämään on ja mitä hän pitää tärkeänä. Kolmikon järjestys paljastaa, mitä taktiikoita ihminen käyttää elämässään voidakseen toteuttaa sisäisen minänsä synnynnäisiä lahjoja ja mahdollisuuksia, tullakseen oman itsensä täydeksi kuvaksi.

Aurinko on symbolisesti ihmisen voimakeskus, joka antaa tunteen minästä, voimasta, tahdosta ja päämäärästä. Merkurius on Auringon ensimmäinen alamainen, viestinviejä, joka kommunikoi, esittää asiansa, puhuu ja kirjoittaa. Venus hoitaa henkilökohtaiset suhteet ja edustaa ihmisen sisäisiä arvoja, jotka vetävät puoleensa sopivia kokemuksia ja ihmisiä.

Kolmikon järjestys ja jakautuminen merkkeihin on mielenkiintoinen uusi astrologian osa-alue. Tämän kirjan avulla astrologian harrastaja voi saada inspiroivan ja tuoreen näkökulman kartan tulkintaan.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!