
|
|

|

|

|
 Tilattavissa olevat kirjat: Hildegard von Bingenin keittokirja


Kirjan nimi: Hildegard von Bingenin keittokirja Alaotsikko: Hildegard-keittiön parhaat reseptit Tekijä: Strehlow Wighard Sivumäärä: 181 Kieli: Suomi Kääntäjä: Terttu Kolivuori Painos: 3.p. Ilmestymisvuosi: 2008 ISBN: 951-98425-0-0 Hinta: 10.00 € Sidosasu: Nidottu
Sisällön kuvaus: HILDEGARD-LÄÄKETIETEEN PERUSKEITTOKIRJARuoka on parasta lääkettä. Tähän syy-yhteyteen on Hildegard von Bingen viitannut luonnonlääketieteellisissä kirjoituksissaan jo yli 800 vuotta sitten. Hänen ravinto-oppinsa keskipisteessä on ikivanha speltvilja, jolle hän kuvaa ylivertaisia terveysvaikutuksia yhdessä lukuisten vihannesten, hedelmien, yrttien ja mausteiden kuten esim. fenkolin, kurpitsan, kikhemeiden, punajuuren, porkkanan, omenan, persiljan, galangalin ja valkosipulin kanssa. Tohtori Wighard Strehlow on vuosikausia kestäneiden tutkimusten ja Hildegard-lääketieteen käytännön kokemusten jälkeen avannut ensimmäisen Hildegard-hoitolan Saksassa, jossa maukkaita ja vaihtelevia ruokaohjeita on kokeiltu ja kehitetty. Tämän keittokirjan ohjeet ovat asiakkaiden mieliruokia. Kirjassa on myös- Johdanto Hildegardin lääketieteeseen- Hildegardin tietoa elintarvikkeiden parantavista vaikutuksista~ Lukuisia tasapainoisen ruokavalion ohjeita
 |  |
|
|

|
|

|